Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Samen Systemisch Werken

Corona

Nieuwe corana-regels per 6 november 2021:


Op 2 november heeft er weer een persconferentie plaatsgevonden. Door de recente ontwikkelingen heeft de regering besloten de corona-regels weer aan te scherpen, deze zullen per 6 november van kracht gaan.

Welke maatregelen treffen we op dit moment:

  • Voldoende ruimte in de zaal.
  • De stoelen staan ver uit elkaar
  • De groepen zijn kleiner
  • Regelmatig ventileren van de ruimte
  • Mondkapjes aanwezig
  • Desinfectiemateriaal aanwezig

Wat wordt er van de deelnemers verwacht:

Neem geen risico's, als je klachten hebt zoals verkoudheid of koorts, of als je in contact bent geweest met een persoon die positief getest is, breng ons dan zo spoedig mogelijk op de hoogte! Kijk of er tijd is om een corona(zelf)test te doen zodat je zekerheid hebt voordat de activiteit begint. Mocht je positief op corona testen, of als er geen tijd meer is om een test te kunnen doen, blijf dan thuis. We kunnen dan kijken of je een bepaalde activiteit op een ander moment kan inhalen.


Was regelmatig je handen. Neem je eigen verantwoordelijkheid. We willen er alles aan doen om je veiligheid te waarborgen maar willen daarnaast geen onnodige angst genereren. Te allen tijde bepaal je zelf wat je wilt en niet wilt, en waar je grenzen liggen. Als iets niet goed voelt om te doen, doe het dan niet.

Meer informatie