Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Samen Systemisch Werken

Individuele ​Familieopstelling

Voel je je niet zo prettig in een groep, dan is een individuele opstelling ook mogelijk. Het werkt hetzelfde als een groepsopstelling, maar in plaats van representanten (echte mensen) gebruiken we vloerankers, poppetjes of een opstelling in de mind.

Een opstelling duurt gemiddeld een uur.


Vloerankers

Bij deze methode gebruiken we matjes of papiertjes die worden ingezet voor bijvoorbeeld de vader, moeder, opa, oma enzovoort. Bij deze methode werken we in een ruimte. Verder gaat het precies hetzelfde als bij de poppetjes.

Houten poppetjes

De poppetjes worden ingezet voor bijvoorbeeld de vader, moeder, opa, oma enzovoort. De begeleider en cliënt zitten aan een tafel. De begeleider zet de poppetjes neer naar het innerlijk beeld van de begeleider en aan de hand van de informatie die wordt verkregen vanuit het gesprek met de cliënt.Tijdens de sessie kunnen de poppetjes verschoven worden, zinnen uitgesproken en rituelen uitgevoerd worden.


Opstelling in de mind

Dit is een visualisatieoefening. Het werkt hetzelfde als met de poppetjes of de vloerankers alleen worden deze vervangen voor een visualisatie.